Ohjelmistossa nyt:

  Noppa
  Näetkö punaista?
  Valintakoe
  Trubaduurit

Värikoodit:

  Draama
  Komedia
  Musikaali
  Lapsille
  Nuorille
  Ikäihmisille
  Muu

Aiemmat tuotannot

Äänipeto IdeaTicket-lippuvarauspalvelu IdeaTeatteri Facebookissa!

Kaikenlaasta Harmia -revyy kesällä 2008

Kaikenlaasta Harmia -revyyn lähtökohtana oli ajatus uudenlaisesta musiikkiteatterista. Teatterista, jossa musiikki, tanssi ja valosuunnittelu eivät olisi vain tukemassa teatteriesitystä, vaan jokainen osa-alue näkyisi ja kuuluisi. Musiikki täydentäisi kohtauksia, tanssi musiikkia ja valot tanssia.

Kaikenlaasta Harmia

Näyttelijät hioivat ohjaajan kanssa roolihahmojaan. Niistä tulikin oikein persoonallisia hahmoja, jotka tuottivat toisilleen kaikenlaasta harmia. Työelämän harmillisia tilanteita reposteltiin niin työpaikalla, kotioloissa kuin yhteiskunnallisena ilmiönäkin.

Esityksestä tuli eri ilmaisumuotojen tasapainoinen kokonaisuus, josta ei puuttunut vauhtia. Jokainen toi esitykseen jotakin lisää: näyttelijät ja koko tuotantotiimi olivat innolla mukana tekemässä revyyn kantaesitystä. Heinä-elokuun aikana 16 esitystä Tammelan Manttaalilla keräsivät yhteensä yli tuhat katsojaa, mikä on uuden teatterin ensimmäiselle esitykselle oikein onnistunut määrä.

Kulttuurisihteeri Pertti Munckin yhden miehen patsas-akatemia palkitsi Lounais-Hämeen teattereita arvioituaan Virtuaalisella Mylläripatsaalla IdeaTeatterin Ida Viljasen parhaasta naissivuosasta, Jaakko Loukkolan ohjauksesta ja Risto Pellin "musiikin säveltämisen, sovittamisen ja johtamisen grande-Oscarilla". Jenni Helenius sai erikoismaininnan sanoituksista, samoin Antti Nieminen ja Pasi Salminen esitystekniikasta. (Forssan ja Loimaan Seudun Viikkouutiset 7.8.2008)

Revyyn valmistamisen rahoittamiseksi hankimme yhteistyökumppaneita yrityksistä ja yhteisöistä. Luettelo yhteistyökumppaneista löytyy täältä. Kaikenlaasta Harmia -revyyn näyttelijät ja tuotantotiimi kiittävät yleisöä ja yhteistyökumppaneita mieleenpainuvasta kesästä!

Kaikenlaasta Harmia

Ilmassa on Kaikenlaasta Harmia, kun valtuustossa saadaan idea monitoimitalosta, johon on tarkoitus siirtää seudun kaikki yritys- ja yhdistystoiminta ja kaikki alueen toiminta ylipäätään.

Rakennustyömaata johtaa herra Virtanen, joka imee työmiehistään mehut viimeiseen pisaraan. Työnjohtaja Tero yrittää tasapainoilla perhe-elämän ja hektisen työelämän välillä. Johtaja Virtasen ja työmiesten välillä on havaittavissa pieniä erimielisyyksiä.

Mutta mikä onkaan lopputulos, kun kaikki ei mene aivan suunnitelmien mukaan?

Käsikirjoitus: Jaakko Loukkola & Jenni Helenius
Ohjaus: Jaakko Loukkola
Koreografia: Saara Mikkola & Tuomas Mikkola
Musiikki säv. & sov.: Risto Pelli & Elias Pelli
Laulujen sanat: Jenni Helenius
Ääni- ja valosuunnittelu: Antti Nieminen
Tuottaja: Pasi Salminen