Ohjelmistossa nyt:

  Noppa
  Näetkö punaista?
  Valintakoe
  Trubaduurit

Värikoodit:

  Draama
  Komedia
  Musikaali
  Lapsille
  Nuorille
  Ikäihmisille
  Muu

Aiemmat tuotannot

Äänipeto IdeaTicket-lippuvarauspalvelu IdeaTeatteri Facebookissa!
Key for Two

KÄSIKIRJOITUS John Chapman & Dave Freeman
SUOMENNOS Ilkka Korhonen OHJAUS Tuomo Salmela
ESITYSOIKEUKSIEN VALVONTA Näytelmäkulma
LAVASTUS Antti Nieminen & Esko Loukkola TUOTTAJA Pasi Salminen
ROOLEISSA
Katiana Chatta    Camilla Gustafsson    Jaakko Loukkola
Teija Ryhtä    Mikko Semi    Markus Töhönen    Ida Viljanen


Harriet on löytänyt maailman parhaan tulonlähteen. Joka toinen päivä hänen luonaan vierailee Gordon, joka toinen päivä Alec. Miehiä yhdistää se, että molemmat ovat rikkaita, tietämättömiä toisistaan ja naimisissa – ei tosin Harrietin kanssa, mutta kumminkin. Harriet on keksinyt pettämättömät keinot saada rahaa enemmän kuin tarpeeksi. Aina muutama satanen irtoaa "sairaan äidin hoitoon" tai "talouskustannuksiin".

Kahden miehen pyörittäminen on helppoa. Ainakin kunnes kylään saapuu Harrietin ystävä Anne, joka saa koko paketin levähtämään käsiin. Gordon ja Alec eivät saa tietää toisistaan, heidän vaimonsa eivät saa tietää Harrietista, Annen mies ei saa tietää tämän oleilevan Harrietin luona eikä äiti saa tietää miksi Harrietilla on aina tarjolla kalaa ja kananmunaa. Vihonviimeinen asia mitä saa tapahtua on se, että nämä ihmiset päätyvät samaan aikaan saman katon alle. Niinpä niin.

Farssin supermiesten John Chapmanin ja Dave Freemanin farssiklassikko yhdessä IdeaTeatterin osaavan näyttelijäkaartin kanssa takasivat kesän parhaat naurut kaikille katsomassa käyneille. Esitykset olivat lounaishämäläisen maalaisidyllin sydämessä, maatalouden esittelypuisto Elonkierron perinteikkäässä makasiinissa.

Valokuvia ensi-illasta löydät galleriasta. Luettelo esityksen yhteistyökumppaneista löytyy täältä. IdeaTeatteri kiittää kaikkia katsomassa käyneitä ja toivottaa tervetulleeksi jälleen tuleviin esityksiin!