Ohjelmistossa nyt:

  Hajoamisvaara
  Kuvaaminen kielletty
  Noppa
  Näetkö punaista?
  Polttomerkit
  Tyhjännaurajat
  Valintakoe
  Trubaduurit

Värikoodit:

  Draama
  Komedia
  Musikaali
  Lapsille
  Nuorille
  Ikäihmisille
  Muu

Aiemmat tuotannot

Äänipeto IdeaTicket-lippuvarauspalvelu IdeaTeatteri Facebookissa! Bookmark and Share
Kuvaaminen kielletty
Kuvaaminen kielletty

Kuvaaminen kielletty on suunnattu yläkoulujen oppilaille ja heidän vanhemmilleen. Esitys pohtii meitä kaikkia ympäröivän teknologiaympäristön kehitystä ja suhtautumistamme siihen.

Jatkuvasti muuttuvat tekniset vempeleet kun saavat helposti unohtamaan hyvät tavat. Nappaa kuva kännykällä ja jaa se nopeasti koko maailmalle. Kätevää ja helppoa! Esitys nostaa esiin kuvaamisen mukanaan tuomia lieveilmiöitä. Tärkeintä on tietää oma vastuunsa kuvaustilanteessa!

Kuvaaminen kielletty on mukaansatempaava ja intensiivinen esitys. Roolissa nähdään näyttelijä Antti Kemppainen, joka on myös käsikirjoittanut esityksen. Ohjauksesta vastaa Kari Nenonen.

Esitys soveltuu käytännössä tilaan kuin tilaan – esimerkiksi esitystekniikkaa ei tarvita. Koululuokka tai liikuntasali sopii siis mainiosti esityspaikaksi. Minimivaatimuksena on noin 3 x 3 metriä kokoinen näyttämötila ja lisäksi riittävästi tilaa yleisölle.

Kuvaaminen kielletty toimii draamallisena keskustelunavaajana. Esityksen jälkeen keskustelua jatketaan esitykseen kuuluvien purkukysymysten avulla oman opettajan tai muun ohjaajan kanssa. Esityksiä järjestetään tilauksesta koululaisryhmille ja esimerkiksi vanhempainilloissa ympäri Suomen.

Tutustu näytelmän esitteeseen!