Ohjelmistossa nyt:

  Noppa
  Näetkö punaista?
  Valintakoe
  Trubaduurit

Värikoodit:

  Draama
  Komedia
  Musikaali
  Lapsille
  Nuorille
  Ikäihmisille
  Muu

Aiemmat tuotannot

Äänipeto IdeaTicket-lippuvarauspalvelu IdeaTeatteri Facebookissa!
Vaimoni on toista maata

KÄSIKIRJOITUS Gilles Dyrek SUOMENNOS Reita Lounatvuori
OHJAUS Jaakko LoukkolaLAVASTUS Antti Nieminen & Esko Loukkola
ROOLEISSA Katiana Chatta, Ilja Mäkelä, Sanni Pekkala & Mikko Semi
ESITYSOIKEUKSIEN VALVONTA Näytelmäkulma


Hurjien yhteisten opiskeluvuosien jälkeen Janne ja Risto eivät ole pitäneet yhteyttä niin aktiivisesti kuin olisi ollut mahdollista. Janne ja hänen tyttöystävänsä Helena päättävät kutsua Riston ja tämän uuden tyttöystävän illalliselle.

Tapaaminen ei kuitenkaan suju aivan odotetulla tavalla. Riston uusi ihastus kun ei sano sanaakaan. Ulkomaalainenko se on? No niinpä tietenkin, niinhän sen täytyy olla. Pieni väärinymmärrys saa aikaan väärinkäsitysten ryöpyn, joka riepottaa takuuvarmasti tiukkapipoisimmankin katsojan nauruhermoja!

Esitys käsittelee hervottoman hauskalla tavalla ennakkoluulojamme. Miksi me pelkäämme vierasta? Mitä tapahtuisi, jos uskaltaisimme kohdata ihmisen ennen kuin teemme johtopäätöksiä? Tutustu tämän kesällä 2012 ohjelmistossamme olleen kesän hauskimman komedian valokuviin galleriassamme!

Esityspaikkana toimi kolmantena kesänä peräkkäin maatalouden esittelypuisto Elonkierron perinteikäs makasiini. Luettelo esityksen yhteistyökumppaneista löytyy täältä. IdeaTeatteri kiittää kaikkia esityksen katsojia ja yhteistyökumppaneita sekä toivottaa tervetulleeksi uudelleen!